تاثير اين ايميل در آن است که به ده نفر ديگر هم رسانده شود... کمک کنيد
نيرومندی در داشتن آگاهی است
Tunisia arrests head of presidential guard, others
Sun, 16 Jan 2011 05:32 am PST
AP - Tunisian police arrested the head of the presidential guard Sunday and dozens of others suspected in drive-by shootings, trying to restore calm to the North African nation after the historic ouster of its longtime strongman Tunisia riots - click here
پلیس تونس رئیس گارد رئیس جمهوری و عده ای از افسرانیکه بطرف مردم تیراندازی کرده بودند باز داشت کردذ- خبر بالا
فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی و فرماندهان ستاد بسيج و پاسدار، دست و پايتان را جمع کنيد که نوبت شما می رسد... بزودی شما را هم در يک رستاخيز ملی دستگير و به پای ميز محاکمه خواهند کشيد. البته اگر جسم بی روح شما به پای ميز محاکمه برسد... درسی که از اتفاق هایی که در اوکراين، در تونس و در جاهای ديگری می افتد می تواند رهنمودی باشد برای مردم ايران و اخطاری باشد برای رهبرانی سردرگم در جناح اقتدار گرا. چه ديده می شود حتا غرب از موسوی و کروبی دست کشيده و به دنبال فراهم کردن زمينه ای هستند که بتوان با رستاخيز مردم رژيم سی ساله اسلامی را سرنگون ساخت. امروزه حتا متحد نزديکش افغانستان برعليه رژيم ملايان و تقلب های آنها قد افراشته است.
ح-ک
سرنوشت رهبر "لندنیستان" (انگلیستان سابق) به دست اسلامیها بابت عدم رعایت قوانین قرآن بعد از بازداشت
اين شخص از سوی دادگاه شريعت تحت تعقيب است... او به قرآن باور ندارد ولی چون به جانيان و تروريست های مذهبی کمک کرده است
ممکن است تخفيفی در جرمش حاصل کند-- کمک کنيد تا به دادگاه احضار شود (!!!)
دوران برتري قدرت آمريكا در جهان به سر رسيده است
نيويورك - دكتر اوان سيگل از اساتيد و كارشناسان سياسي آمريكا مي گويد كه دوران چيرگي و برتري قدرت آمريكا در جهان به سر رسيده است.
وي به خبرنگار ايرنا در نيويورك گفت: اين سيادت حاصل پيروزي آمريكا در جنگ دوم جهاني و از ميان بردن پايه هاي اقتصادي رقبايش در اين جنگ بود كه باعث به رسميت شناخته شدن دلار بعنوان ارز بين المللي شد.
اين استاد آمريكايي كه به تارخ سياسي ايران و زبان فارسي آشنايي كامل دارد, اظهارداشت: ظهور قدرت هاي اروپايي و مهم تر از ان ژاپن در دهه 1970 پايه هاي چيزي را كه مي رفت تا به يك قرن آمريكايي تبديل بشود از ميان برد. سيگل گفت: در واقع آمريكا به سرعت رو به غير صنعتي شدن گذاشت و به تدريج به يك اقتصاد خدماتي تبديل شد تا يك اقتصاد توليدي .
وي افزود:علاوه بر اين بدهی روز افزوني كه حاصل خصوصي شدن بخش مالي بود ,فرهنگ ضعيف مردم آمريكا درزمينه صرفه جويي , افزايش انفجاري هزينه هاي بهداشتي و ساير خدمات , و همه اين ها در كنار ساير عوامل به يك ذوب اقتصادي در آمريكا منجر شد و اعتماد و اطمينان جهاني نسبت به دلار آمريكايي را از ميان برد.
اين استاد آمريكايي خاطرنشان كرد: به خاطر مي آورم وقتي كه سال ها پيش يكي از مقامات ايراني ( با اين پيش بيني كه دلار بزودي سروري خودش را از دست خواهد داد) پيشنهاد فروش نفت در مقابل ارزهاي ديگري غير از دلار را كرد كه مورد تمسخرمقام هاي آمريكايي قرار گرفت اما در واقع اثرات تدريجي نيروهاي اقتصادي كاري را كرد كه سياست هاي ضد آمريكايي نتوانسته بود بكند.
Dr. Evan Siegel
خامنه ای فرمان قتل رفیق حریری را صادر کرد
روزنامۀ النهار چاپ لبنان نوشت که انتشار گزارش دادگاه بین المللی تحقیق دربارۀ قتل رفیق حریری در روزهای آینده تنشی بزرگ در منطقه به وجود خواهد آورد. بر اساس این گزارش رهبر جمهوری اسلامی علی خامنه ای فرمان قتل رفیق حریری را صادر کرده و این قتل توسط واحد قدس سپاه پاسداران ایران و حزب الله لبنان به اجرا گذاشته شده است. بر پایۀ گزارش دادگاه بین المللی تحقیق فرمان خامنه ای توسط قاسم سلیمانی فرماندۀ واحد قدس سپاه پاسداران به عماد مقنیه فرماندۀ نظامی حزب الله لبنان منتقل شده است. مدتی پس از قتل رفیق حریری، عماد مقنیه در دمشق به هنگام خروج از سفارت جمهوری اسلامی ایران ترور شد.جمهوری اسلامی ایران قتل عماد مقنیه را به اسرائیل نسبت داد. النهار سپس به نقل از منابع آگاه افزوده است که عماد مقنیه و مصطفی بدرالدین نقش اصلی را در سازماندهی تیمهای قتل رفیق حریری بر عهده داشتند. همین منابع افزوده اند که از نظر رهبر جمهوری اسلامی ایران رفیق حریری دست نشانده و مأمور عربستان سعودی بوده و قتل وی می توانسته زمینۀ صعود حزب الله لبنان را به قدرت فراهم سازد. النهار همچنین به نقل از منابع نزدیک به دادگاه بین المللی تحقیق دربارۀ قتل رفیق حریری افزوده است که رییس جمهور سوریه، بشار اسد و رییس سرویس های اطلاعاتی این کشور، آصف شوکت، نقش کلیدی در اجرای عملیات قتل رفیق حریری داشته اند.
النهار تصریح کرده است که حزب الله لبنان پس از اطلاع یافتن از نتیجۀ تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری تهدید کرده بود که با انجام یک کودتا کنترل ساختمان های دولتی را در دست خواهد گرفت و علیه اسرائیل اعلام جنگ خواهد کرد. النهار نوشته است به همین دلیل رهبر حزب الله لبنان، حسن نصرالله،
مقام مطبوعاتی افغان: کابل تهران نیست
مشاور مرکز رسانه های افغانستان در واکنش به اظهارات سفیر ایران گفته است تصمیمی در مورد بازداشت تظاهرکنندگان در برابر سفارت ایران در کابل اتخاذ نشده است.
بی بی سی
ایران می گوید تظاهرکنندگان 'عوامل غربی' بودند
حکومت افغانستان به درخواست سفارت ایران در کابل که خواستار بازداشت تظاهرکنندگان در برابر این سفارتخانه شده بود، جواب رد داده است.
اخیرا سفارت ایران در کابل، از دولت افغانستان خواست تا عاملان این تظاهرات را که روز پنجشنبه هفته گذشته در برابر سفارت ایران در کابل برگزار شد، شناسایی و بازداشت کند.
این تظاهرات در اعتراض به اقدام ایران به توقف تانکرهای مواد سوخت افغانستان در مرزهای این کشور و آنچه که "بدرفتاری" ایران با پناهجویان افغان خوانده می شد، برگزار شد.
تظاهرکنندگان تصاویر رهبران ایران را به آتش کشیده و رنگ و تخم مرغ بسوی تابلوی سفارت پرتاب کردند.
در پی این تظاهرات، سفیر ایران در کابل هشدار داد که در صورت عدم شناسایی و یا دستگیری این افراد، "احتمال دارد جمهوری اسلامی ایران نسبت به ترانزیت سوخت و یا در برخی مسائل تجدید نظر کند."
فدا حسین مالکی، سفیر ایران در کابل گفته است که مقام های افغان در تماس تلفنی با او اظهار "تاسف" کرده و "قول" داده اند تا "مسببین" را بازداشت کنند، اما یکی از مسئولان مرکز رسانه های حکومت به بی بی سی گفت که چنین تصمیمی در مورد تظاهر کنندگان روز پنجشنبه اتخاذ نشده است.
رفیع فردوس، مشاور مرکز رسانه های حکومت افغانستان به بی بی سی گفت که آزادی بیان و حق اعتراض در قانون اساسی این کشور تسجیل شده و حکومت قصد ندارد علیه این قانون عمل کند.
· گزارش رادیویی درباره واکنش تند سفیر ایران به تظاهرات معترضان افغان علیه دولت ایران در کابل
بشنویدمدت:
آقای فردوس گفت: "کابل تهران نیست. بر بنیاد آزادی بیان که در قانون اساسی ما تضمین شده هر کس حق دارد در هر موردی که می خواهد معترض باشد و نظر خود را ابراز کند."
تظاهرات روز پنجشنبه در کابل، چهارمین تظاهرات از این نوع ظرف دو هفته اخیر در برابر سفارت ایران در کابل بود.
ایران می گوید تظاهرکنندگان "عوامل غربی" مخالف بهبود روابط دو کشور هستند.
حدود یکهزار و ششصد تانکر حامل مواد سوخت از حدود یک ماه قبل تاکنون در مرزهای ایران متوقف شده است.
تظاهر کنندگان همچنین در شعارهای خود از حکومت ایران به دلیل آنچه که "بدرفتاری" با پناهجویان افغان در ایران می خواندند، انتقاد کردند.
سفیر ایران گفت که این تظاهرات به "تحریک" حزب همبستگی و نهضت سبز اندیشان افغانستان انجام شده است.
وزارت خارجه ایران سفیر افغانستان را احضار کرد
در پی تجمع عده ای در مقابل سفارت ایران در کابل، وزارت امور خارجه ایران سفیر افغانستان در این کشور را به وزارت امور خارجه احضار کرده است.
آیا آیت الله خامنه ای متهم به دست داشتن در قتل رفیق حریری است؟
نوشتۀ ناصر اعتمادی
ایران/بین المللی
0
دو روز مانده به انتشار کیفرخواست و نتیجۀ تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نخست وزیر پیشین لبنان، منابع خبری و آگاه اعلام کردند که به غیر از اعضای حزب الله لبنان، آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران نیز از سوی این دادگاه متهم به دست داشتن در قتل نخست وزیر پیشین لبنان است.
وزیر کار دولت کنونی لبنان خبر داد که کیفرخواست دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری دوشنبه پس فردا اعلام خواهد شد. نشریۀ فرانسوی لوموند اعلام کرده است که نتیجۀ تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل نخست وزیر پیشین لبنان شماری از اعضای حزب الله این کشور را متهم به دست داشتن در قتل رفیق حریری کرده است. پس از اعلام کیفرخواست حکم تعقیب متهمان و یا احضار آنان به دادگاه نیز صادر خواهد شد. قرار است فردا یکشنبه شیخ حسن نصرالله رهبر حزب الله لبنان طی یک سخنرانی نظرش را در مورد بحران کنونی لبنان، نخست وزیر آیندۀ این کشور و دادگاه رسیدگی به قتل رفیق حریری اعلام کند.
همزمان رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه که می کوشد به عنوان میانجی از تشدید بحران لبنان جلوگیری کند امروز گفتگوهای تلفنی جداگانه ای با ملک عبدالله پادشاه عربستان و محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران انجام داد. اندکی پیشتر جراید اسرائیلی و لبنانی از جمله النهار به نقل از "نیوز مکس" اعلام کردند که دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نخست وزیر پیشین لبنان مستقیماً رهبر جمهوری اسلامی، آیت الله علی خامنه ای را متهم نموده که دستور قتل رفیق حریری را در سال 2005 صادر کرده است. همین منابع تصریح کرده اند که این فرمان به وسیلۀ سردار پاسدار قاسم سلیمانی فرماندۀ سپاه قدس پاسداران ایران که عمدتاً مأموریت های برون مرزی حکومت تهران را برعهده دارد به عماد مغنیه فرماندۀ پیشین نظامی حزب الله لبنان منتقل شد که در فوریه سال 2008 در دمشق به قتل رسید. حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران سرویس های مخفی اسرائیل را عامل این ترور معرفی کردند. منابع خبری به نقل از گزارش تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نوشته اند که مسئولیت سازماندهی تیم های ترور نخست وزیر پیشین لبنان را عماد مغنیه و یکی از بستگان وی مصطفی بدرالدین برعهده داشته اند و قتل رفیق حریری با هماهنگی کامل میان حزب الله لبنان و سپاه پاسداران صورت گرفته است. همین منابع افزوده اند که رییس جمهوری سوریه بشار اسد و رییس سرویس های مخفی این کشور، آصف شوکت، که از بستگان نزدیک بشار اسد است نقش کلیدی در قتل رفیق حریری داشته اند. منابع خبری تصریح کرده اند که از نظر رهبر جمهوری اسلامی، آیت الله خامنه ای، رفیق حریری مأمور عربستان در لبنان بوده و کشته شدن وی می توانسته زمینۀ به قدرت رسیدن حزب الله در لبنان را فراهم سازد. جراید لبنانی با اشاره به همین مطلب نوشته اند که علت استعفای وزرای وابسته به حزب الله از کابینۀ سعد حریری در روزهای گذشته که منجر به سقوط حکومت در لبنان شد نتایج تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری بوده است که قرار است در روزهای آینده منتشر شود. منابع نزدیک به سعد حریری گفته اند که حزب الله تهدید کرده بود که در صورت انتشار گزارش تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نه فقط اقدام به کودتا خواهد کرد، بلکه علیه اسرائیل نیز اعلام جنگ خواهد نمود.
شب ناآرام تونس پس از فرار زینالعابدین بنعلی
پس از کنارهگیری و فرار زینالعابدین بنعلی، رئیسجمهوری سابق تونس، به عربستان سعودی، این کشور شبی ناآرام را از سر گذراند. باراک اوباما دلیری مردم تونس را ستود و از «پیکاری شجاعانه برای حقوق شهروندی» سخن گفت.
در پی اعتراضهای خونین تودهای، زینالعابدین بنعلی، رئيسجمهوری تونس، پس از کنارهگیری از مقام خود به عربستان سعودی گریخت. وی که حدود ربع قرن رژیمی اقتدارگرا را بر کشور تحمیل کرده بود، پیش از فرار به عربستان سعودی، در تونس وضعیت فوقالعاده اعلام کرد و دولت را منحل ساخت.
بهرغم آن، ناآرامیهای تونس در شب شنبه (۱۵ ژانویه / ۲۵ دی) همچنان ادامه داشت. شاهدان عینی از صحنههای هرج و مرج، آتشسوزی در ساختمانها و غارت فروشگاهها گزارش میدهند. گفته میشود که ساختمان ایستگاه مرکزی قطار در پایتخت تونس، طعمهی حریق شده است.
همچنین بسیاری از فروشگاهها و مناطق مسکونی آتش زده شدهاند و حتا به بیمارستانها حمله شده است. از دیگر شهرهای تونس نیز ناآرامی گزارش میشود. در طول شب، صدای تیراندازی شنیده میشد و هوای شهر به دلیل شلیک گاز اشکآور سنگین بود.
آخرین گزارشها حاکی از آن است که در ساعات بامدادی شنبه (۱۵ ژانویه) پایتخت تونس تا حدودی آرام شده، ولی این آرامش میتواند آبستن ناآرامیهای تازهای باشد. مردم در تماسهای خود به خبرنگاران گفتهاند که شادی از فرار بنعلی، با ترس و نگرانی از خلاء قدرت درهم آمیخته است.
رایزنی با احزاب اپوزیسیون
محمد الغنوشی، نخستوزیر تونس، در تلویزیون دولتی ظاهر شد و از هرج و مرج کامل در کشور سخن گفت. وی به مردم توصیه کرد گروههای متحد تشکیل دهند تا بتوانند از مال خود دفاع کنند. وی در مصاحبهی خود گفت که برای محافظت از مناطق مسکونی، از نیروهای ارتش استفاده خواهد کرد.
غنوشی تا انتخابات جدید، امور ریاستجمهوری را برعهده خواهد داشت. وی شامگاه جمعه اعلام کرد که روز شنبه (۱۵ ژانویه) با رهبران احزاب سیاسی ملاقات خواهد کرد تا دربارهی اقدامات بعدی رایزنی کند. به گفتهی غنوشی، شنبه روزی تعیینکننده خواهد بود.
غنوشی گفت که تاکنون رهبران دو حزب سیاسی، آمادگی خود را برای همکاری اعلام کردهاند. وی بازگشت زینالعابدین بنعلی به تونس را «غیرممکن» خواند.
بنعلی در عربستان سعودی
در ساعات بامدادی امروز (شنبه ۱۵ ژانویه)، هواپیمای حامل رئیسجمهوری پیشین تونس، در فرودگاه جده در عربستان سعودی بر زمین نشست. خبرگزاری دولتی عربستان سعودی (SPA) گزارش داد که زینالعابدین بنعلی و خانوادهاش مورد استقبال مقامات این کشور قرار گرفتهاند.
در این گزارش از قول کاخ پادشاهی سعودی آمده که عربستان سعودی آرزومند «امنیت و ثبات» در تونس است و «در کنار مردم تونس» ایستاده است. به گزارش روزنامهی فرانسوی "لوموند"، هواپیمای بنعلی نخست میخواسته در فرودگاه پاریس به زمین بنشیند، ولی مقامات فرانسوی به آن اجازهی فرود ندادهاند.
واکنشهای بینالمللی به رویدادهای تونس
باراک اوباما، رئيسجمهوری آمریکا، دلیری مردم تونس را ستود. وی در واشنگتن گفت، جامعهی بینالمللی شاهد «پیکاری شجاعانه و تعیینکننده برای حقوق شهروندی» است. اوباما در بیانیهای که از سوی کاخ سفید منتشر شد، از رهبران تازهی تونس خواست هر چه زودتر «انتخاباتی آزاد و عادلانه» برگزار کنند.
اتحادیه اروپا خواستار آرامش و رفتاری دمکراتیک در تونس شد. کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی این اتحادیه، گفت: «هدفهای دمکراتیک، از راههای مسالمتآمیز دست یافتنی است.» اتحادیهی اروپا اعلام آمادگی کرد که به تونس برای حل بحران سیاسی کمک کند.
بان کیمون، دبیر کل سازمان ملل، نیز در نیویورک خواستار «راه حلی دمکراتیک و مسالمتآمیز» شد.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، از اوضاع حاکم بر تونس ابراز نگرانی کرد و خواستار راهحلی مسالمتآمیز برای غلبه بر ناآرامیهای اجتماعی شد.
http://www.dw-world.de/
*************
اتحادیه اروپا و خانم اشتون تا حالا کدام جهنمی بودید؟ تمام این سالها با این دیکتاتور ها برای چاپیدن مردم دربندشان لاس میزدید همانطورکه هنوز با جمهوری جهل و جنون لاس میزنید و معاملات کلان میکنید! خانم مرکل شما چه میگوئید با آن افتضاح معاملات تحریم شده شرکتهای آلمانی با جمهوری اسلامی! آقای برک حسین اوبا ما شما آنروزیکه مردم در ایران فریاد میزدند " اوباما یا با اونا یا باما" چطور صدای مردم را نشنیدید و اکنون آرزوی دموکراسی برای مردم تونس میکنید؟ چه کسی را گول میزنید؟ - هاشم
==============
مدیر مسئول روزنامه اطلاعات: به دلیل تنگی فضا نخبگان از ایران رفتند
محمود دعائی گفت روزنامه اطلاعات منشا رحمانیت است و روزنامه کیهان منشا جباریت است
محمود دعایی، مدیر مسئول روزنامه اطلاعات یکی از دلایل کوچ نخبگان ایرانی را تنگ شدن فضای فکر و اندیشه در این کشور دانست.
به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا) روز شنبه ۲۵ دی (۱۵ ژانویه) آقای دعایی در همایش نقش رسانه ها در تعامل با ایرانیان خارج از کشور گفت: "با کمال تاسف باید بگویم که ایران یکی از کشورهایی است که بیشترین ذخائر علمی خود را به خارج صادر کرد تا تبدیل به سرمایه کشورهای دیگر شوند."
مدیر مسئول روزنامه اطلاعات گفت که نخبگان از کشور رفته بیگانه از وطن نیستند و اگر روزی روی خوش به آن ها نشان داده شود خدمات خود را به کشور ارائه می دهند.
در مقابل حسین انتظامی، نماینده مدیران مطبوعات در هیات نظارت بر مطبوعات، با بیان اینکه باید از ظرفیت ایرانیان از خارج استفاده کرد اما "فراموش نکنیم که برخی از ایرانیان خارج از کشور ممکن است برای ایران تهدید باشند و نباید سیاستگذاریهای کلیدی را به آنان واگذار کنیم."(بادست پس میزنند و با پا پیش میکشند!! آخر الاغ ها، برای چه از این نوع جلسات تشکیل میدهید که کمترین صداقتی در آن نیست و از پیش خط و نشان میکشید! خیر عطای شمارا به لقایتان بخشیدیم– هاشم)
آقای انتظامی در عین حال گفت: "در شرایطی که ایران در جو تخاصم بین المللی به سر می برد، ایرانیان مقیم خارج از کشورمی توانند نقش مثبتی در افکار عمومی جهانیان داشته باشند." (که دارند لکن بر علیه موجودیت شما است! – هاشم)
او ایرانیان خارج از کشور را سرمایه های انسانی دانست که باید پس از اصلاح الگوی مصرف سرمایه های انسانی، ( یعنی چی؟ - هاشم) به آنان توجه بیشتری شود.
در ابتدای این مراسم مجری برنامه با بیان اینکه همیشه محمود دعایی و حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در کنار هم دیده می شوند از غیبت آقای شریعتمداری در جمع ابراز تعجب کرد.
لحظاتی بعد، آقای دعایی زمانی که پشت تریبون قرار گرفت گفت: "ایشان این سخن را شاید به این دلیل گفتند که کیهان و اطلاعات از قدیم دو قلوهای نظام بودند اما اکنون یکی منشا رحمانیت است و دیگری منشا جباریت."
No comments:
Post a Comment